Selamat datang ke BelajarBlogs...
Home » » Bagaimana Untuk Tingkatkan Nama dalam Facebook

Bagaimana Untuk Tingkatkan Nama dalam Facebook

Anda mesti inginkan rakan yang ramai untuk membuat bisnes.
Kali ini saya akan mengajar anda bagaimana untuk meningkatkan
nama dalam facebook dan inginkan rakan yang ramai.
Contoh Boleh lihat facebook saya
Nik Mohamad Zhafran



Pertama sekali pergi ke akaun dan klik tetapan akaun .



Seterusnya Klik Nama



Dan anda boleh letakkan nama
contoh:

`````````````````````````Б-Anik Ran-



Akhir sekali klik Tukar Nama Pilihan



*Anda dibenarkan untuk menyalin dan menyebarkan artikel ini di blog anda tetapi jangan lupa tulis sumbernya .

3 ulasan:

  1. slm...sy dh try buat..tp x jd lh..sy copy mcm name dlm contoh tu..mcm mn yer?

    BalasPadam
  2. @Ixora Azura sorry to all my friend FB dah disable kalau buat nama macam nie

    BalasPadam
  3. as salam...klau nme fb xley tukar lagi.....xde care kew nk tukar jugak??

    BalasPadam