Selamat datang ke BelajarBlogs...
Home » , » Teks area yang menarik

Teks area yang menarik

Sebelum ini kita dah buat teks area yg biasa,kali ini lebih menarik dan anda boleh pilih yg mana menarik buat anda dan jangan lupa ikut tutoial dibawah ini :

1. Login ke blogger.
2. Pilih dan copy kode yang anda inginkan.
3. Anda hanya perlu paste kode ini dimana yang anda ingin letak





















Baguskan semuanya.http://freecutemsn.com/wp-content/uploads/2008/04/animated-love-cool-monkey-emoticons.gif





*Anda dibenarkan untuk menyalin dan menyebarkan artikel ini di blog anda tetapi jangan lupa tulis sumbernya .

6 ulasan:

  1. Salam bertandang hari sabtu
    sihat-sihat la yek?Jika tak sihat
    bawak2 lah ke klinik..he he
    terima kasih..dah lama carik ni

    BalasPadam
  2. saya sihat sentiasa
    sama-sama ....

    BalasPadam
  3. maya..
    thanks so much...
    banyak sy belajar dari toturial anda..
    thanks again

    BalasPadam
  4. boleh tanya kalua saya nak ubah siza lebar dengan tinggi macam mana
    sebab saya try kat blog saya jadi kecik

    BalasPadam
  5. Thank to jari jemari yang berjoget
    saya sudah ubah kerana terdapat sedikit kesilapan yang saya sendiri lakukan..
    Ok selamat mencuba

    BalasPadam