Selamat datang ke BelajarBlogs...
Home » » Share Button Terbaru

Share Button Terbaru



ini merupakan ciri penting bagi blogger. Ketika pembaca anda menemui sebuah posting menarik, mereka mungkin ingin berkongsi dengan orang lain, ini pada gilirannya membawa lebih banyak lalu lintas ke blog anda.

Blogger sekarang menawarkan pelbagai share button. Share button dapat ditempatkan di bawah setiap posting dan membiarkan pembaca blog anda dengan mudah berkongsi posting anda melalui email, Blogger, dan rangkaian sosial popular-kita sekarang menyokong Buzz Google, Twitter, dan Facebook, dan kami merancang untuk menambah lebih banyak perkhidmatan pada masa mendatang.

Blogger juga mempunyai link Bahagian navbar, tapi untuk meningkatkan kemudahan anda kini boleh mempunyai share button di bawah pos (kami juga memberi mereka ikon rollover bagus).

Anda boleh mula mempunyai butang share button muncul di bawah posting anda dengan mengedit Blog Posts widget dan pilih share button yang telah disediakan.


7 ulasan:

  1. salam..
    saya setuju..
    memang banyak gunanya
    button ni..saya gunakan
    button dari 'add this'
    sama je fungsinya kan?

    BalasPadam
  2. tapi kurang cantik la..
    harap2 pasnie lebih cantik..:)

    jom bace entri terbaru nas klik:

    adakah mereka membaca entri kita??

    BalasPadam
  3. nak tanye knapa saya punya blog xde pun button tu..dah ikut step tu tp xkuar pun...boleh bantu x?

    BalasPadam
  4. @Yana Rashid
    cuba baut akt draft blogger lepas tu tekan save template jangan lupa

    BalasPadam
  5. nak cari draft blogger tu kat mane?

    BalasPadam