Selamat datang ke BelajarBlogs...
Home » Cara Delete MALWARE dari nikbir09(dot)ws

Cara Delete MALWARE dari nikbir09(dot)ws



Kami meminta maaf atas kesilapan kami dengan mengunakan hosting orang lain.Anda jangan risau bukan semua tutorial jeritan blog menggunakan web hosting nikbir09(dot)ws hanya dua tutorial sahaja.Tutorial yang mengandungi malware iaitu JQUERY ACCORDION dan SCREEN SAVER.Hanya dua tutorial ini sahaja kami mengunakan web hosting nikbir09(dot)ws . Bagi sesiapa yang kena Malware cuba search di EDIT HTML dan search nikbir09.ws selepas itu buang sekali dengan tutorial yang anda ikut.Jika ada masalah jangan lupa komen dibawah ini.Pihak kami sedia membantu.

Caranya :
Pergi ke Design -> EDIT HTML --> tekan CRTL + F --> cari perkataan NIKBIR09.ws
selepas tu buang jangan simpan lama-lama nanti lebih teruk lagi kena.

22 ulasan:

  1. salam..
    lama menghilang?
    oga sihat
    :)

    BalasPadam
  2. @zulkboWalaikumussalam..
    ermm saya sekarang nie dah sekolah kat tempat lain san duduk kat asrama tu yang jarang nak bukak blogger.Tima cuti je boleh update .

    BalasPadam
  3. @Selendang Putih Kalau screen saver pergi ke Design -> EDIT HTML dan search serta buang.lepas tu kalau anda letakk kode kat widget lebih baik buang

    BalasPadam
  4. @eyna :)
    Pegi edit HTML --> tekan CRTL + F --> cari perkataan
    NIKBIR09.ws
    selepas tu buang k

    BalasPadam
  5. Tq ye, jadi lah :-) Click sini -> http://missbintangfullstory.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. alaa...bru taw nk delete cm na bnda tue...ruginya...
    blog lma ada gak kna bnda tue trus padam blog tue...

    BalasPadam
  7. da buang da, trime kasih yerk :D

    BalasPadam
  8. http://hanimansor01.blogspot.com/
    =='follow me . keep in touch

    BalasPadam
  9. klu buang benda tu xde ape2 effect pd blog ker?

    BalasPadam
  10. emm...kod screen saver kena buang jugak ke?atau buang nikbir09.ws saja?

    BalasPadam
  11. @JAY HO boleh jugak...kalau reti buang semua lebih baik buang je semua

    BalasPadam
  12. @zarulfarhanaermmm nak buat macam mana perkara yang nak berlalu.tapi selepas nie kena usaha sikit

    BalasPadam