Selamat datang ke BelajarBlogs...
Home » » Belajar balik photoshop

Belajar balik photoshop


Abe nik baru je belajar sendiri cara nak edit gambar di photoshop. Memang dah lma x usik photoshop. Abe Nik rasa nak edit sebab ada join BMI Picture Club dan diorang biasanya ada tangkap gambar yg cantik2 dan edit lepas tu post dalam group whatapps. Kiranya boleh berkongsi bersama2 kepakaran masing2.

Dibawah ini ada beberapa gambar yang Abe Nik telah edit dan masa first sekali buat nak edit gambar memang mengambil masa lama dalam sehari jugak satu gambar tu. Lepas tu dah biasa sekejap jelah nak edit satu gambar sebab kita dah tau kedudukan kat mna dan nak buat macam mna.

Biasanya Abe Nik belajar edit photoshop melalui youtube dan macam2 kita boleh belajar yang penting rajin dan ada masa hi3.
 

6 ulasan:

  1. Mek lame dh tinggal photoshop ni. Since 2009 --' skang dh photoshop version mane dh

    BalasPadam
    Balasan
    1. ermmm semarang dah CS6 x silat nik lah hi3

      Padam
  2. saya atas nama BPK. SAMSUL dari MADURA ingin mengucapkan banyak terimah kasih kepada MBAH KARYO,kalau bukan karna bantuannya munkin sekaran saya sudah terlantar dan tidak pernaah terpikirkan oleh saya kalau saya sdh bisa sesukses ini dan saya tdk menyanka klau MBAH KARYO bisa sehebat ini menembuskan semua no,,jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KARYO no ini 082301536999 saya yakin anda tdk akan pernah menyesal klau sudah berhubungan dgn MBAH KARYO dan jgn percaya klau ada yg menggunakan pesan ini klau bukan nama BPK. SAMSUL dan bukan nama MBAH KARYO krna itu cuma palsu.m

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum wrb, saya mohon maaf kalau postingan saya menyinggung perasaan anda semua tapi saya lillahi ta’ala hanya mau menceritakan pengalaman pribadi saya saya berharap ada yang sama seperti saya.perkenalkan terlebih dahulu saya aini andari tinggal di Padang,dulu saya penjual kue keliling himpitan ekonomi yang membuat saya seperti ini,saya tidak menyerah dengan keadaan saya tetap usaha,pada suatu malam saya buka internet tidak sengaja saya lihat postingan seseorang yang sama seperti saya tapi sudah berhasil,dia dibantu oleh nyi rawih tampa pikir panjang saya hubungi beliau saya dikasi pencerahaan dan dikasi solusi,awalnya saya tidak mau tapi sya beranikan diri mengikuti saran beliau,alhamdulillah berjalan lancar sekarang saya punya toko bangunan Jaya Abadi didaerah Padang,terimah kasih saya ucapkan pada Nyi rawih berkat beliau saya seprti ini,mungkin banyak orang yang menyebut saya mengada-ada tapi saya buktikan sendiri,khusus yang serius mau bantuan silahkan hub beliau nyi rawih beliau UNTUK INFO LEBIH JELAS KLIK DISINIangnya baik ini nomor beliau 085377783434 atau klik ini pengalaman pribadi saya percaya atau tidak semua tergantung pembaca demi Allah ini nyata sekian dan terima kasih ,Assalamualaikum Wrb....allahuakbar....allahuakbar....allahuakbar

    BalasPadam