JeritanBlog telah ditukar nama BelajarBlogs...
Home » » Belajar balik photoshop

Belajar balik photoshop


Abe nik baru je belajar sendiri cara nak edit gambar di photoshop. Memang dah lma x usik photoshop. Abe Nik rasa nak edit sebab ada join BMI Picture Club dan diorang biasanya ada tangkap gambar yg cantik2 dan edit lepas tu post dalam group whatapps. Kiranya boleh berkongsi bersama2 kepakaran masing2.

Dibawah ini ada beberapa gambar yang Abe Nik telah edit dan masa first sekali buat nak edit gambar memang mengambil masa lama dalam sehari jugak satu gambar tu. Lepas tu dah biasa sekejap jelah nak edit satu gambar sebab kita dah tau kedudukan kat mna dan nak buat macam mna.

Biasanya Abe Nik belajar edit photoshop melalui youtube dan macam2 kita boleh belajar yang penting rajin dan ada masa hi3.
 

4 ulasan:

  1. Mek lame dh tinggal photoshop ni. Since 2009 --' skang dh photoshop version mane dh

    BalasPadam
    Balasan
    1. ermmm semarang dah CS6 x silat nik lah hi3

      Padam