Selamat datang ke BelajarBlogs...

Bisnes yang Terbaik SAHAJIDAH HAI-O


KHAS UNTUK ANDA YANG MENCARI PELUANG BISNES ONLINE 

BAGI MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN



BILA NAK BERJAYA? INGIN MEMULAKAN BISNES ONLINE/OFFLINE SENDIRI??JOM BERMULA SEKARANG!!!!

Buletin 1.30 TV3 (24 April 2016)


Sahajidah Hai-O Marketing Sdn. Bhd. ditubuhkan pada bulan September 1992. Semenjak penubuhannya, Sahajidah Hai-O Marketing Sdn. Bhd. terus mengorak langkah dan menjadi jenama yang dipercayai dan dikenali dalam kalangan pengguna Malaysia. Sehingga kini, Sahajidah Hai-O Marketing Sdn. Bhd. begitu sinonim dengan produk yang berkualiti tinggi dan selamat serta menawarkan pelbagai rangkaian produk hebat seperti penapis air, siri pakaian dalam, produk kecantikan, produk keperluan rumah dan tidak ketinggalan siri produk kesihatan yang terkenal semenjak turun-temurun.. Produk ini bukan hanya dijual kepada orang lain malah anda boleh mengguna untuk seisi keluarga anda.


Produk di dalam Sahajidah Hai-O Marketing sangatlah terkenal sudah hampir 24 tahun. Ramai di antara kita hanya menjadi pengguna barangan hai-o tetapi tahu kah kita bahawa dengan menjadi ahli kita boleh berjimat hampir 20%

Untuk Melihat Produk apa yang dijual bolehlah KLIK DISINI

Pengenalan Sahajidah Hai-O


Untuk menjadi ahli, anda hanya perlu membayar membership fee sebanyak RM50. Dengan RM50 anda telah menjadi salah seorang distributor dalam Sahajidah Hai-O Marketing. Tapi bagi anda yang berminat untuk menambah pendapatan dengan berniaga,anda boleh membeli produk di dalam Sahajidah Hai-O Marketing dengan  minimum 200BV ( harga sekitar RM450++).Kami akan membimbing anda untuk membuat pilihan produk untuk memulakan bisnes anda.Modal adalah pilihan yang penting ada keinginan saya pasti bantu.



Pelan Perniagaan Sahajidah Hai-O


Antara kelebihan menjadi ahli/agen Sahajidah Hai-O Marketing



  • Modal yang rendah dan mampu bagi seseorang yang baru nak berjinak dalam  perniaagaan.
  • Dapat membeli denga harga ahli.
  • Berpeluang menjana pendapatan sampingan hanya dengan berniaga secara part time.
  • Tidak perlu menyimpan stok yang banyak.
  • Tidak memerlukan kedai untuk berniaga. Business dilakukan di aas talian atau online dan perkongsian secara online /offline sahaja dengan keluarga dan rakan.
  • Harga produk yang berpatutan standing denga dengan kualiti produk yang hebat..


APAKAH YANG AKAN ANDA PELAJARI DAN DAPAT APABILA ANDA MENJADI RAKAN NIAGA SAYA???


  • Bonus prestasi
  • Bonus Manager
  • Bonus Kereta
  • Bonus CDM
  • Bonus wawasan
  • Insentif melancong ke luar negara termasuk mengerjakan umrah.
  • Majlis pengiktirafan bagi setiap kejayaan yang dicapai
  • Ilmu marketing terutama offline/online marketing.
Sebahagian daripada Kata-Kata Sifu 
(untuk lebih jelas lagi anda perlu klik)

...

Keratan Akhbar mengenai Sahajidah Hai-O
(untuk lebih jelas lagi anda perlu klik)

...





Nik Mohamad Zhafran (Abe Nik)
TATI University College
0199663882
nikzhafran@gmail.com
Pasir Gudang
http://kesihatanblog.blogspot.my/
Bagi kawasan Pasir Gudang atau Johor bahru, Johor
Boleh berjumpa terus dengan saya.

Anda boleh Menghubungi,SMS,Whatsapp No Talian tertera di bahagian pemilik web untuk mendapatkan maklumat lanjut.Hubungi Saya sekiranya berminat menjadi ahli/agen Sahajidah Hai-O Marketing kerana anda akan diberikan bimbingan dan tunjuk ajar.

3 ulasan:

  1. dah dapat pangkat apa sekarang?

    BalasPadam
    Balasan
    1. x delah baru je saya masuk

      Padam
    2. owh, bgus la..baik brhenti sblm terperngkap lbih jauh..
      yg brjyanye cikit je sbnrnye..yg tak brjaya tu ramai sgt..

      Padam