Ticker

6/recent/ticker-posts

Bagaimana untuk menambah Instagram Photo Widget

Ingin berkongsi gambar Instagram anda dengan penonton dengan lebih luas? Berkongsi di blog anda dengan Instagram photo widget!Walaupun sesetengah pembaca blog saya sudah mengikuti saya di Instagram, ada teman-teman terdekat saya dan ahli keluarga tidak mempunyai telefon pintar atau tidak tahu apa Instagram

Pasti, saya boleh menyediakan pautan pada profil Instagram saya di blog saya, tetapi widget yang memaparkan gambar Instagram saya di blog saya adalah lebih menyeronokkan!

Jadi mengapa anda perlu pertimbangkan untuk menambah Instagram photo widget ke blog anda?
Berkongsi gambar Instagram di blog anda adalah satu cara yang baik untuk menyediakan kandungan segar, walaupun pada hari-hari apabila anda tidak mempunyai masa untuk menulis blog post biasa. Setiap kali anda menyiarkan sesuatu yang baru untuk Instagram, foto yang akan muncul dalam widget foto, dan anda tidak perlu mengangkat jari atau menaip satu aksara! Sweet!

Di mana anda perlu meletakkan Instagram photo widget di blog anda?
Dua lokasi yang besar ialah (1) sidebar blog anda atau (2) footer blog anda. Mana-mana platform blog yang membolehkan anda menambah widget teks (WordPress.org, Blogger, dan lain-lain)

Apakah alat / laman web yang boleh digunakan untuk mewujudkan Instagram photo widget?
Teruskan membaca untuk tiga pilihan untuk menambah gambar Instagram anda ke blog anda!

Instagme

Instagme.com

Instagme adalah Instagram photo pilihan widget yang sangat bagus dengan antara muka yang mudah, bersih. Anda boleh memaparkan grid gambar Instagram atau gambar tunggal (muncul melalui tayangan slaid atau tidak). Apabila anda pos gambar baru pada Instagram,  gambar baru akan muncul di blog anda . Pengunjung yang klik pada gambar anda melalui widget Instagme boleh menambah komen melalui Facebook atau email.

Instagme adalah percuma, dan tidak ada iklan pada masa ini. Satu lagi faedah kira-kira Instagme adalah hakikat bahawa orang-orang yang klik pada gambar anda untuk melihat dengan lebih dekat mempunyai pilihan untuk mengikuti anda di Instagram terus dari halaman itu. Bagus dan cantik!

Snap Widget

SnapWidget.com (versi percuma dan berbayar)


Hampir sama dengan Instagme, Snap Widget kelihatan besar dalam bar sisi blog atau footer. Snap Widget mempunyai pilihan percuma danberbayar.

Satu Kelemahan ialah pengunjung yang mengklik pada gambar anda untuk melihat versi yang lebih besar tiba di sebuah laman web yang termasuk iklan (versi percuma sahaja).

Dengan versi percuma, pengguna tidak dapat mengikuti anda di Instagram terus dari Snap Widget (versi berbayar membolehkan ini).


Statigram

statigr.am


Statigram adalah satu lagi pilihan yang baik (percuma) untuk berkongsi makanan Instagram anda di blog anda.
Catat Ulasan

7 Ulasan