Ticker

6/recent/ticker-posts

MiniLyric Plug-In lirik lagu terbaik

MiniLyrics Adalah Plug-In termasuk salah satu dari Database lirik paling terbaik bagi Nik. Boleh digunakan dengan hampir semua pemain muzik yang anda ada, termasuk iTunes, Winamp dan Windows Media Player. Kemudian, klik pada butang Play dan program secara automatik akan mencari lirik, berdasarkan maklumat yang diberikan oleh tag fail lagu.


Mengikut pengunaan saya , MiniLyrics mencari lirik untuk setiap lagu yang dimainkan, termasuk Inggeris, Sepanyol, Jerman, Itali dan lagu Jepun pon ada. Tapi, kadang-kadang MiniLyrics tidak mencari lirik yang tepat dan kita boleh ejah dia dengan masa untuk cepat atau perlahankan . Program ini pon boleh menyimpan lirik dalam fail mp3 dan anda melihatnya pada iPod Touch atau iPhone.

Dengan carian berindeks ke Mesin Pencari terkenal iaitu Google, yang boleh dengan mudah mencari lyrics seperti dibawah. Dia automatik cari dan mainkan tpi kalau nama dengan tajuk lagu tidak dapat baca so dia tidak dapat cari jadi anda perlu cari sendiri dengan klik lambang search pada MiniLyric.

Kalau lagu tidak sama kelajuan dengan klik anda boleh klik butang anak panah atas dan bawah untuk adjust masa.


Untuk Download boleh pergi ke laman web berikut Catat Ulasan

0 Ulasan