Ticker

6/recent/ticker-posts

Game Rules of Survival
Bagi Abe Nik ia satu game yang menarik biasalah percuma dan ramai kawan-kawan abe nik download dan kitaorang main sma-sama.Anda juga boleh mencuba untuk bermain.

Rules Of Survival membuka pertempuran  antara 120 pemain yang disambungkan dari seluruh dunia. Konsep permain sama seperti PUBG, anda akan jatuh ke pulau dengan menggunakan payung terjun. Semasa anda menurun, anda  memilih lokasi sebelum anda mendarat. Anda dicadangkan untuk memilih tempat yang mempunyai beberapa bangunan kerana mereka adalah tempat-tempat yang mempunyai kadar senjata dan kenderaan tinggi, tetapi mereka akan datang bersama-sama dengan beberapa risiko, terutama perangkap yang telah ditetapkan oleh orang lain. Anda perlu mencari senjata, barang dan kenderaan dengan lebih cepat supaya anda dapat menyiapkan diri untuk berperang melawan orang lain.

Apabila anda bersenjata, kini sudah tiba masanya untuk pertempuran yang sebenar! Pergi ke banyak lokasi untuk memburu musuh jika anda seorang yang agresif, anda boleh bunuh. Tetapi jika anda tidak mahu menikmati unsur-unsur sengit, anda boleh mengelakkan pertempuran serta menggunakan taktik anda sendiri untuk memastikan diri anda hidup sampai akhir. Jika anda memilih untuk menyertai perjuangan, pastikan anda menembak pesaing sebaik sahaja anda dapat melihatnya. 

Adalah lebih baik bagi anda untuk bekerjasama dengan rakan-rakan lain dan bermain sebagai pasukan yang baik untuk mengambil lawan. Dalam permainan, anda boleh memilih untuk menyertai mod skuad untuk mendapatkan pengalaman baru . Kadang-kadang, bekerja dengan rakan sepasukan anda adalah hebat kerana anda boleh berkongsi taktik anda atau menyokong satu sama lain semasa pertempuran.

Zon yang selamat adalah ciri penting yang perlu anda perhatikan. Ia sama dengan kawasan selamat di Battlegrounds Pemain Unknown. Zon ini tidak akan berhenti menjadi lebih kecil, jadi anda mesti berusaha keras untuk terus hidup di dalamnya dan menjadi yang terakhir berdiri, yang juga tujuan utama permainan. Pastikan untuk membangunkan taktik anda, menggunakannya dan sentiasa sedar tentang bahaya yang masuk.

Untuk download boleh klik disini

Catat Ulasan

0 Ulasan