Ticker

6/recent/ticker-posts

Money Heist Season 3

Hasil carian imej untuk money hesit senson 3

Money Heist atau dalam bahasa Spanish "La casa de papel" untuk season 3 telahh dikeluarkan pada 19 July 2019.Ceita ini series dan tidak pernah menghampakan untuk season 1 dan seson 2 menceritakan mengenai duit.

Season 1 mempunyai 13 episod and season 2 ada 9 episod, mengisahkan serangan ke atas Mata Wang Negara dan Kilang Setem, rancangan yang telah dirancang dengan cermat oleh Profesor (Álvaro Monte) dan mempunyai 8 orang bersama denganya: Tokyo (Úrsula Corberó), Nairobi ( Alba Flores), Rio (Miguel Herrán), Moscow (Paco Tous), Berlin (Pedro Alonso), Denver (Jaime Lorente), Helsinki (Darko Peric) dan Oslo (Roberto García).

Dari awal ia dirancang bahawa untuk memasuki tempat dan menutup sepenuhnya, tinggal di dalam selama lima hari termasuk hostage. Untuk tahu adakah diorang boleh melepaskan diri atau tidak sila tonton, kalau cerita awl2  x bestlah nanti.Untuk season 3 ada 8 episod dan ia mengisahkan mengenai keluarga dan kalau ikutkan ada sambungan season ke 4 belum keluar lagi dan kena tunggu. Saya habiskan dalam masa sehari season 3 dan korang boleh tengok di Netflix.

Catat Ulasan

0 Ulasan