Ticker

6/recent/ticker-posts

Cabutan bertuah 9 buah kereta dari Honda MalaysiaSebanyak 9 buah kereta Honda kepada rakyat Malaysia yang bertuah seperti Jazz, BR-V, City Petrol, City Hybrid, HR-V Hybrid, Petrol HR-V, Civic, CR-V dan Accord. Kempen ini memperingati kejayaan Honda Malaysia untuk mencapai 900,000 unit jualan pada suku ketiga 2019, dan juga "untuk memberi ganjaran kepada rakyat Malaysia atas sokongan kuat mereka untuk Honda Malaysia sejak penubuhannya".

Para pelanggan kemudian boleh melawat pengedar terdekat dan mengambil bahagian dalam aktiviti-aktiviti yang diatur oleh Honda Malaysia untuk mendapatkan tiket.Lebih banyak tiket yang dikumpul, semakin tinggi peluang untuk memenangi kereta.

Untuk maklumat lebih lanjut anda boleh log masuk ke laman web kempen www.honda.com.my atau lawat laman Facebook rasmi https://www.facebook.com/hondamalaysia/ .

Catat Ulasan

2 Ulasan


  1. These are really amazing and valuable websites you have shared with us. Thanks for the informative post.
    WordPress development company in Chennai

    BalasPadam
  2. Saya cukup berminat Dengan Kereta Honda city..Kalau ada rezki Saya dapat cabutan bertuah sebuah kenderaan tersebut..Saya hargai,Saya support ..keluaran Honda sentiasa terbaik di Malaysia..Saya akui..

    BalasPadam