Ticker

6/recent/ticker-posts

OnePlus 6, 6T menerima update terbaru OxygenOS 10.3.1OnePlus telah melancarkan kemas kini perisian baru untuk telefon bimbit 2018 - OnePlus 6 dan OnePlus 6T. Kemas kini terkini - OxygenOS 10.3. - adalah kemas kini tambahan yang datang dengan pelbagai perbaikan bug dan penambahbaikan tahap sistem. Kemas kini ini termasuk patch keselamatan Android dikemas kini untuk bulan Disember. Kemaskini perisian akan over-the-air (OTA) akan dilancarkan secara berperingkat dan harus mencapai semua pengguna telefon pintar ini dalam beberapa hari.

Berikut adalah changelog lengkap kemas kini:

Sistem
* Memperbaiki masalah dengan skrin hitam muncul selepas membuka kunci peranti menggunakan cap jari
* Memperbaiki masalah dengan logo animasi semasa peranti reboot
* Memperbaiki masalah dengan peranti memanas semasa mengecas
* Memperbaiki isu pemotongan rawak dengan hotspot 5Ghz
* Kestabilan sistem yang lebih baik dan pepijat umum tetap
* Kemas kini patch keselamatan ke 2019.12

Kamera
* Dioptimumkan masa pratonton imej dalam mod Pro
* Menetapkan isu crash kamera

Galeri
* Menetapkan isu dengan video dan imej yang tidak dipaparkan di galeri

Pada akhir bulan lepas, syarikat itu melancarkan kemas kini Android 10 ketiga ke kedua-dua telefon bimbit ini. Syarikat itu telah mengeluarkan kemas kini Android 10 untuk kedua-dua telefon pada bulan November pertama dan sekali lagi pada bulan Disember.

Minggu lalu, telefon bimbit perdana 2017 - OnePlus 5 dan OnePlus 5T - menerima kemas kini Oxygen OS 9.0.10. Kemas kini ini datang dengan pembaharuan keselamatan Android Disember 2019. Pelancaran itu diumumkan oleh OnePlus dalam forum rasminya. Sebagai kemas kini OTA, ia akan mempunyai pelancaran berperingkat. Menurut syarikat itu, "OTA akan diterima oleh beberapa pengguna hari ini (9 Januari) dan akan mempunyai peluncuran yang lebih luas dalam beberapa hari setelah memastikan tidak ada bug ."

Catat Ulasan

0 Ulasan