Ticker

6/recent/ticker-posts

Lampu solar untuk dalam atau luar rumah

Baru-baru nie saya ada beli lampu solar untuk reban dan kawasan rumah saya dan abgi saya ini boleh menjimatkan lagi tenaga eletrik yang kita gunakan dalam rumah dan akan datang target saya semua lampu hanya ingin digunakan mengunakan solar dan mungkin dapat mengurankan lagi bayaran bil eletrik.


RM58.58

https://shopee.com.my/Double-headed-Solar-Chandelier-With-Remote-controlled-Outdoor-Indoor-Solar-Light-For-Indoor-Outdoor-Garden-Yard-Lighting-i.292144112.4781808952

Yang ini apabila solar gelap baru anda boleh bukak lampu, agar sukar sebab kalau dalam gelap dan diluar cerah susah untuk bukak lampu tapi anda boleh pilih yang lain ada untuk nyala siang atau malam dan cuma harga dia mahal sedikit.


RM12.88

Yang diatas ini jugak saya beli dan tidaklah mahal, ini saya beli untuk reban itik ayah saya kerana ada musang makan sejak kebelakangan nie. 

Apap pon sebolehnya rumah kita perlulah mengunakan solar lebih menjimatkan lagi bill rumah dan tidak perlu pening2 dah. Saya pon baru terfikir sekarang tapi akan buat perlahan-lahan. Bukan setakat diatas dan banyak lagi macam2 lampu yang sudah keluar.

Kalau zaman dahulu memang mahal untuk mendapatkan soalr dan sekarang harganya tidak semahal seperti dahulu.


Catat Ulasan

0 Ulasan